DA, DA, DA de vreo 10 ori aşa

Am primit de la Cami o leapşă referitoare la cele 10 activităţi care mă bucură şi îmi dau energie atunci când le fac. Partea cu energia o voi ignora cu bună ştiinţă de vreme ce majoritatea implică mai degrabă consum de combustibil fizic şi psihic şi voi enumera ceea ce-mi place în general (nu vă aruncaţi ca vulturii asupra prăzii, căci nu veţi găsi nimic aici din ce nu ştiaţi deja):

– Îmi place să imaginez diferite situaţii pentru amuzamentul personal sau al cui vrea să asculte.
– Îmi place să mărgelesc, intrând astfel în singurul univers care-mi face formele şi culorile accesibile. 
– Îmi place să scriu fel de fel de bazaconii, să citesc romane, să dezleg rebusuri şi să joc boardgames.
– Îmi place să mă joc cu pisici, cu Kirb în special.
– Îmi place să înot (în mare, numai), să merg (pe jos sau cu trenul) şi să zbor (doar cu avionul deocamdată). 
– Îmi place să cânt şi să dansez chiar dacă “talentul” şi timiditatea nu mă recomandă pentru niciuna dintre ele.
– Îmi place să mă plimb prin vechi aşezăminte omeneşti, încărcate de istorie, şi să cunosc legendele şi obiceiurile locului.
– Îmi place să merg pe munte şi să mă apropii de natura din zona montană – bogată, puternică şi plină de viaţă -, spre deosebire de cea din zona de câmpie – arsă de soare şi lipsită de vlagă – pe care o evit pe cât posibil.
– Îmi place să petrec ore în şir cu harta în mână, urmărind evenimente istorice (mişcări de trupe, bătălii, strategii militare) sau planificând itinerarile unor călătorii pe care nu le voi face niciodată.

Ştiu că sunt doar nouă. Şi pentru că îmi place ideea de a afla cum mă percepeţi, vă las pe voi să o adăugaţi pe  a zecea, din oficiu.

Mai departe, să vedem ce vă place şi vouă: Ana şi Mihaela trebuie să le pregătească în tema pentru data viitoare.  De asemenea, cine mai vrea notă mare, este invitat să răspundă.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


13 thoughts on “DA, DA, DA de vreo 10 ori aşa

 1. mihaeladitoscana

  iara mi-ai dat cu leapsa in cap?biiinnee.lasa ca o sa inventez si eu una si sa vezi ce rapid am sa ti-o trimit 🙂 o primesc cu mare placere si o sa ma apuc de ea imediat ce-mi trece maseluta.ne lasi pe noi sa ghicim a zecea placere a ta?eu zic ca e aia cu dormitul.ghicit-am sau nu? 😀

 2. child

  iti place sa faci poze, in special cand te plimbi printr-un oras in zona lui veche. poze cu case, detalii arhitecturale :p gotcha 😀

  raspund da maine ca acu sunt obosita…

 3. Ihrielle Post author

  Mihaela, lepsele sunt numai bune ca back-up atunci cand nu ai chef sa scrii altceva, asa ca pune-o bine la pastrare pentru zile negre.
  Cu somnul ai cam nimerit-o: in fiecare dimineata cand ma trezeste alarma de la telefon (in ceasul destaptator nu mai am incredere) ma gandesc ce mult imi place sa dorm… Altfel nu cred ca-mi pun problema asta 🙂

  Pentru masea recomand niste tuica.

 4. Pingback: Midian » 10th man down

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php