13!

Iu-hu! Urmează cele mai aşteptate 13 zile din an, cele din vacanţa de iarnă. Nu agreez Crăciunul şi Revelionul în mod deosebit, din motive despre care poate voi scrie, dar de zilele astea mă bucur mai mult decât de un potenţial (şi la fel de improbabil) câştig la loto.

Acum cât încă mai dau pe dinafară de inerţie muncitorească ca urmare a ultimei zile de serviciu din an, mi-am zis să fac şi o programare a activităţilor pe care mi le-am propus pentru Vacanţă, pe zile:

– 3 zile cu familia. Aici nu se discută: Crăciunul e Crăciun, Rummy şi Catan (jocul de cărţi) trebuie şterse de praf şi, mai ales, mama găteşte 😀

– 4+1/3 zile somn (am de gând să mă ţin de clasicul 8 ore pe noapte, nici mai mult nici mai puţin. Hai să punem o oră în plus de Revelion :))) )

– 2 zile de scris (4 ore pe zi răsfirate de-a lungul celor 10 zile rămase)

– 1/3 zile de mărgelit (dintr-un foc)

– 1/3 zile de citit (tare puţin, dar cum asta am făcut aproape tot anul, zic că este cazul să mai iau o pauză)

– 1 zi de jocuri (repartiză în trei sau patru reprize de Mansions of Madness)

După care îmi mai rămân 48 de ore: întâlniri cu prietenii, chiloman cu pisicile, îngrijire personală şi activităţi casnice.

Atât pentru vacanţă. Sper că le-am inclus pe toate şi că, cel mai important, o să mă ţin de ele. Pentru 2013 nu-mi doresc nimic special, cu excepţia a trei sau patru lucruri pe care nu le pot scrie aici (unul din pricina auto-cenzurii, restul dintr-o superstiţie personală conform căreia, dacă le spun pe nume nu se mai înfăptuiesc). Vouă vă urez ce vreţi voi şi sunt curioasă ce mai puneţi la cale :).

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


4 thoughts on “13!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php