Nr. 23 al Revistei de suspans

CopertaRS23-book©Cristina Schek

Nr. 23 de la înființarea Revistei de suspans și al doilea din anul acesta este în sfârșit online. Răsuflu mulțumită că am mai dus o sarcină la bun sfârșit, mai ales că ieri, tocmai pe 13, am avut site-ul picat o bună bucată de zi. Totuși articolele fuseseră deja programate să se publice automat la ora 9 dimineața așa că, dacă v-ați nimerit să intrați pe site în timpul serii și să navigați un pic prin meniuri, sigur ați dat și peste ele.

Dacă nu, să vă prezint pe scurt conținutul:

  • proză de: Sergiu Someșan, Cătălin Lupu și Florin Purluca
  • recenzii la: „Metamorfoze” (antologie Crux Publishing),  „Neverland” (de Radu Găvan), „The Sonnet Lover” (Carol Goodman), „Vampirul de pe strada Sforii” (de Sergiu Someșan), „Camera ucigașă” (de Jeffery Deaver)
  • două rubrici semnate de doi autori români – George Arion („Profesionistul”) și Cătălin Marin („Din colț”)
  • interviu cu Sergiu Someșan
  • și nelipsitul editorial

Pentru versiunea completă, vă aștept pe site. Impresiile, comentariile, sugestiile etc. sunt și ele binevenite, că doar nu facem revista pentru noi 🙂

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php