A Whiter Shade Of Pale

În ton cu anotimpul, cu obsesiile muzicale curente, proaspăt regăsite, și cu povestea piratului Radio Caroline, frumos abordată în The Boat that Rocked, o melodie numai bună de fredonat seara, înainte de culcare – Procol Harum’s A Whiter Shade Of Pale:

Acum să mai îndrăznească cineva să spună că nu mă uit la filme…

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


6 thoughts on “A Whiter Shade Of Pale

  1. Ihrielle Post author

    Delata, mie imi plac filmele de genul asta (ma rog, nu stiu cum ii spune). Mi-au mai placut si alea cu Beatles, Joy Division si The Doors. A, si Rock Star. Ce mai, cu sex, drugs si rock and roll 😛

    Teodora, ti-l recomand. Este amuzant, captivant si surprinde destul de bine isteria anilor ’60 .

  2. ggl

    Asta o picat foarte bine după supa care tocmai am băgat-o, gatita cu multă dragoste de nevastă-mea (adică tot io dar la cratiţă).

    Control rules!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php