About beautiful ones

În urmă cu câteva zile, spuneam în treacăt că, pe masură ce trece timpul, am întâlnit tot mai puţini “oameni frumoşi… şi tind să cred că nu numai eu am sentimentul acesta. Cu cât mă gândesc mai mult la asta, cu atât văd mai clar că aceşti oameni nu sunt pe cale de dispariţie, ci că perspectivele noastre se schimbă. În primul rând suntem altfel, nu mai avem aceeaşi candoare, încredere, putere şi dorinţă de a cunoaşte, nu mai avem capacitatea de a recunoaşte ceea ce căutam în oamenii pe care îi întâlnim. În altă ordine de idei, cu fiecare zi care trece devenim mai reci, mai duri cu noi înşine şi cu cei din jur, mai nepăsători şi mult mai indiferenţi la ambiţiile şi scopurile noastre. Fiind atât de egoişti, egocentrici, preocupaţi cu retrăirea micilor noastre drame personale, mai avem oare forţa să oprim lângă noi oamenii pe care-i vrem aici? Nu mai bine, într-un moment de furie, supărare, deprimare, tristeţe, îi trimitem la dracu’ pentru a ne putea trăi în linişte dezamăgirea vieţii? Oricât de copilăresc ar părea, lucrurile astea se întâmplă…frecvent. Doar este atât de uşor să fim meschini cu cei care arată că le pasă…

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php