Amintirile – haiku

Îmi amintesc că am scris undeva, demult, ”o poveste nescrisă este condamnată la moarte”. Nu-mi mai amintesc despre ce era vorba, semn că respectiva a pierit prin omisiune, însă în ultimul timp m-am tot gândit – și m-am învinovățit – că am lăsat locul ăsta în paragină și gândurile de la temelia lui să se prefacă în pulbere.

Așa că, după șase luni de pauză, îmi amintesc să scriu (iar) aici. Încep cu o poezie – primul meu haiku. Așadar, cum spunea și hitul ăla de sfârșitul anilor `90 care m-a chinuit o vară întreagă,

 

Amintirile

Amintirile haiku

Amintirile

Respiră prin plămânii

Cimitirelor.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php