Aragaz cu patru ochiuri

În vastele bucătării care adapostesc vise, visuri şi o mâţă, astăzi s-a luat o decizie importantă: aragazul trebuie înlocuit, începând cu luna octombrie a.c. Acesta schimbare presupune, în fapt, un upgrade de la trei ochiuri (o pereche + înca unul, de soacră) la cel puţin patru. Astfel, fiecare vis în parte va avea mai multa intimitate pe ochiul său, devenind cel puţin la fel de important ca şi celelalte, va fi desăvârşit într-un timp mult mai scurt, va arăta mult mai apetisant, va părea mai mare…şi poate va dura mai mult.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

2 thoughts on “Aragaz cu patru ochiuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php