Ares, Ulyse si… Master Yoda

Pentru că am promis să vă povestesc despre cei trei cotoiaşi, astăzi am decis să mă ţin de cuvânt. Nici nu ştiu cu ce să încep, pentru că s-au petrecut multe lucruri în ultimele patru săptămâni, atât bune cât şi rele.

yoda-mouse

Master Yoda (ex-Scafarogul) ne-a convins să facem multe drumuri la veterinar pe motive de constipaţie, refuz hrană şi diaree (din fericire, nu toate în acelaşi timp). Apoi s-a încăpăţânat să fie tot timpul cu o săptămână în urma fraţilor săi: cei mari au învăţat astăzi să folosească litiera? Yoda o va face abia după ce a trecut o săptămână de “uşurat” pe lângă… Însă, încet-încet, s-a dat şi el pe brazdă astfel că acum le seamănă foarte bine fraţilor săi… numai că are cu 100 de grame în minus şi mai puţin păr. Dar asta-i altă poveste, pentru altă dată. Important este că s-a pus pe picioare şi pare pregătit pentru o confruntare cu Kirb, pe care trebuie să-o convingă că el este cel mai minunat motan iar ea, cea mai minunată pisică, ar fi fericită să aibă un astfel de tovarăş de viaţă.

arys-cratita

La una dintre vizitele făcute veterinarului, Ares s-a dovedit a fi fată, aşa că acum îl o cheamă Arys. Am fost surprinşi de veste, însă bucuroşi că ne putem explica limbuţenia ei prin apartenenţa la sexul femeiesc. Partea cea mai ciudată este că de atunci Arys a devenit mult mai discretă… Doar este şi ea o mică domnişoară. Mai mult chiar, o domnişoară pasionată de aragaz şi tigăi.

ulyse-ascunselea

Ulyse (ex-Fâşneţul) işi păstrează titlul de campion absolut al lăcomiei culinare si al gingăşiei. De aceea nu este de mirare că, în particular, este cunoscut sub numele de Domnul Lăptic. Este cel mai activ dintre toţi, tot timpul în cautare de joacă şi de hrană, bineînţeles. Pe cât de viguros şi de bine dezvoltat este, pe atât de mult ne-a pus la încercare cu o pneumonie descoperită (din fericire, la timp) în timpul unui control de rutină. Acum este sănătos şi un drăgălaş fără măsură. Drept dovadă, începând de astăzi este, în mod oficial, adoptat.

yoda-ulyse-arys

Da, aceştia sunt cei trei mici mâţoizi dragi… care de mâine vor fi doi…

 arys-yoda

P.S.: Dacă aveţi curiozitatea de a vedea reacţia lui Kirb la toată tărăşenia, printre scuipături şi mârâituri, luaţi de-aici:

reactie-kirb

 

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , , , ,

2 thoughts on “Ares, Ulyse si… Master Yoda

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php