Arys si Ulyse vor să-i iei acasă – pisoi pentru adopţie Bucureşti

Astăzi este ziua cea mare pentru Arys şi Ulyse, ziua în care oficial au devenit pisoi de adoptat, în Bucureşti… Îmi este greu să spun mai multe, aşa că vă las să citiţi anunţul oficial şi să vă descoperiţi în inima voastră aptitudinile de mâţari. Să fie într-un ceas bun! 

Arys (fetiţă) si Ulyse (baieţel) sunt doi pisoi de rasă comună în vârstă de 5 săptămâni. Ei se află în delicata situaţie de a căuta nu doar un adapost, ci şi un prieten adevărat, care să le poarte de grijă mulţi şi fericiţi ani şi să primească în schimb toată afecţiunea lor.
Poate chiar tu vei fi acela… De aceea te invit să le citeşti povestea.

Arys

Arys

 

La vârsta de 2 săptămâni, vârstă la care fiecare pui este dependent total de mama sa, Arys şi Ulyse au fost despărţiţi de pisica-mamă, puşi într-o cutie de carton şi lăsaţi în voia sorţii, expuşi pericolelor, foamei şi frigului, pe un trotuar circulat de oameni şi câini comunitari deopotrivă. Atunci erau patru frăţiori: doi baieţei şi două fetiţe.
Din păcate, una dintre surioare era mult prea deshidratată pentru a mai lupta pentru viaţa ei. Aşa că au mai rămas doar trei…

  

Ulyse

Ulyse

 

Din fericire, i-am gasit la timp: erau uzi, slăbiţi, deshidrataţi, plini de purici si de mizerie. I-am luat acasă şi am încercat să-i pun pe picioare. Au fost zile critice pentru ei insă, fiind nişte luptători înnăscuţi, s-au ţinut cu gheruţele şi dinţii de dreptul lor de a trăi. Aşa că acum au cinci săptămâni şi o viaţă întreagă înainte, pe care merită să si-o petreacă într-un cămin permanent, înconjuraţi de dragoste şi atenţie.

 

 

Nu-mi este uşor să mă despart de ei, însă nu pot chinui patru pisici (cei trei fraţiori, plus Kirb) într-o garsonieră. Astfel, am decis să-l adoptam noi pe Yoda (ex-Scafarogul, cel mai mic şi cel mai bolnăvicios dintre frati) şi să le căutam lui Arys si Ulyse oameni responsabili, cu dragoste de animale, care sa fie pregătiţi să-i primească în casele şi familiile lor…

Arys

Mai trebuie să ştiti şi că ambii pisoi sunt deparazitati intern, autonomi din toate punctele de vedere (mănâncă singuri hrană umedă şi uscată, beau apă din bol, stiu să folosească litera) şi cu multă poftă de joacă.

Ulyse

Daca vreţi să aflaţi  mai multe despre ei, sa-i vedeţi şi să-i strangeţi în braţe, vă invit sa comentaţi la această postare sau să trimiteţi un email la kirb at kirb.ro .
Daca vă sunt dragi Arys şi Ulyse, dar nu-i puteţi lua acasă, nu disperaţi. Îi puteţi ajuta, trimiţând acest mesaj prietenilor voştri. Nu aveţi nimic de pierdut 🙂

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


10 thoughts on “Arys si Ulyse vor să-i iei acasă – pisoi pentru adopţie Bucureşti

  1. Ihrielle Post author

    Pai nu vrei sa-l iei acasa si sa ai grija de el?
    Este un scump. Si sa stii ca si Arys este, numai ca nu vrea sa stea la poze (are numai joaca-n cap) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php