Astăzi urăsc: o grămadă de lucruri

Oameni, nu lucruri. Trebuie să ţin minte asta şi să nu-i mai confund.  Lucrurile nu-ţi pot greşi cu nimic, exceptându-le pe cele prost făcute, caz în care tot omul este de vină, că el le-a făcut.

Dar nu pe oamenii care fac lucrurile (strict în sensul de obiecte) de mântuială am eu ciudă astăzi, ci pe cei care au declarat război bunului simţ. Mai precis, celor care au manifestări dintre cele ce urmează:

– ţipă ca din vârful dealului, deşi se află la câţiva metri distanţă de mine

– îşi bagă neinvitaţi nasul în calculatorul meu ca să-mi modifice setările sau să-mi reorganizeze folderele fiindcă pe ei îi deranjează felul în care administrez calculatorul pe care îl folosesc doar eu

– vorbesc tare deşi alţii dorm, lucrează sau fac diverse activităţi ce necesită linişte

– promit că vin imediat, dar le ia o jumătate de oră să ajungă

– te încurajează să abordezi situaţiile în felul tău, apoi îţi atrag atenţia că nu aşa se procedează, ci trebuie urmată întocmai metoda pe care o folosesc ei. De fapt, nu eşti obligat să faci ca ei, ci aşa cum crezi tu că este mai bine, dar sfatul lor este să faci totuşi ca ei. Fazele astea îmi aduc aminte the The Office Space

Atât pentru astăzi.

 

 

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php