Astăzi urăsc: parfumurile cu miros de băutură

Ştiţi parfumurile alea cu aromă de bodegă? Care miros la fel de apetisant precum gurile beţivilor după ce au fost clătite cu câteva sute de vişinată şi două sticloanţe de alcool etilic de proveninenţă agricolă… Ei bine, există un parfum (sau mai multe, încă nu m-am lămurit) care miroase fix la fel. Un parfum scump, ambalat în sticluţe elegante, cu o sonoră denumire franţuzească (pe care atât m-am străduit s-o ţin minte, încât am uitat-o) scrisă pe etichetă, din care să picuri un strop pe gât şi câte unul la încheietura mâinii… Mă rog, unii se pot folosi de el pe post de apă de gură… 

Nu, nu glumesc! Şi nici nu sufăr de halucinaţii olfactive. Dacă nu mă credeţi, scoteţi-vă nasurile din fulare şi apucaţi-vă să adulmecaţi în jur precum câinii de vânătoare după pradă. S-ar putea să identificaţi mirosul cu pricina mai aproape decât credeţi: la o colegă, la un unchi sau chiar pe propria piele. Niciodată nu poţi şti…

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


10 thoughts on “Astăzi urăsc: parfumurile cu miros de băutură

 1. Ihrielle Post author

  Păi nu prea cred că este posibil. În primul rând, pentru că amatorii de parfumuri cu aromă de vişinată “la 1 leu suta” beau doar Chivas (sau ce dracu’ or bea ăştia care tuşesc de la bere şi vin). În al doilea rând, pentru că există o delimitare clară între ceea ce se toarnă prin gât şi ceea ce se toarnă pe el (altfel mi-ar plăcea şi mie să văd oameni unşi cu sirop de pătlagină :D).

  Dar dacă ai o idee cum i-am putea pedepsi pe torţionarii ăştia olfactivi, te rog să-mi spui 🙂

 2. Ihrielle Post author

  Hmmm… băşinile pot mirosi în mii de feluri, în funcţie de ce a consumat înainte tubul digestiv al autorului… Ceea ce este bine fiindcă dacă s-ar putea inventa câte un spray pentru fiecare din ele, atunci ar putea fi satisfăcute şi o grămadă de gusturi 🙂

 3. Ihrielle Post author

  In privinta asta am multumirea ca inca nu s-a inventat un parfum care sa le cuprinda pe toate. Nu de alta, dar as fi tentata sa ma duc la munca mirosind astfel numai ca sa ma fandosesc c-o ard prin cluburi noaptea :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php