Bilanţul zilei de 09.09.09

Ieri am văzut diferite feţe ale apocalipsei feline şi canine, dar se pare că lucrurile nu s-au oprit aici. Fatidica zi nu numai că a surescitat imaginaţia numerologilor, prezicătoarelor şi măscăricilor de tot felul, dar a şi hranit pe săturate curiozitatea unor britanici, spanioli şi români care au căutat răspunsurile la întrebarile lor pe acest modest blog de spus prostii. Probabil că vizitatorii mei nu au fost pe deplin lămuriţi de însemnătatea pe care această zi o are pentru mine şi tot neamul pisicesc; una la mână pentru că postul de ieri a stat ceva vreme la copt în drafts şi doi la picior pentru că abordarea proprie a zilei de 09.09.09 este una destul de exclusivistă şi singura de interes pentru mine.
Ca să nu o mai lungesc: ziua de ieri a fost o victorie a taberei maţeşti şi a acestui umil blog, aliat de nadejde al pisicilor de pretutindeni în lupta lor împotriva viclenilor câini.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php