Boogie nights – facts and people

Într-un club bucureştean (acelaşi în care bărbaţii dansează în mod dubios împreună), în faţa barului, un individ deschide gura şi glăsuieşte: “Nu te întreb ce culoare au ochii tăi sau ce culoare au… (după un teribil efort de gândire, adaugă) bikinii tăi. Dar de unde ai bani de Mirinda?”

Alt club, alt om, altă dată, aceeaşi formă de inteligenţă. Un tip şi o tipă care dansau foarte bine împreună, sunt întrebaţi: “Voi sunteţi împreună sau aşa aţi venit de acasă?”

La final, bomboana de pe colivă, servită într-un club clujean. Un individ abordează o fată care îşi vedea liniştită de dans: “Am o jumătate de kilogram de cârnaţi acasă… Vrei să ne metuf?”. Văzând că oferta sa nu este prea atractivă, personajul nostru plusează: “Am şi nişte slană …”

Va urma… presimt.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


23 thoughts on “Boogie nights – facts and people

 1. anna

  adica tu erai in fatza lu gigelu si el nu te intreba ce culoare au ochii tai? :))

  ce forma de inteligentza superioara. data viitoare sa mi-l prezintzi negreshit :p

 2. Ihriel

  Nu-i necesar sa arati prezentabila. Nu am pastrat de la el decat creierul – depozitarul acelei inteligente fascinante care face deliciul oricarei fete 😀

 3. cezar

  Eu un am intalnit fata, care dovedita de intelectul meu, sa se simta luata peste picior.
  Faptul ca eu sunt dracului, si in acel moment incep sa o iau peste picior cu adevarat, e alta poveste.

  Ne vedem pe in oras!…lobotomizat.

 4. cezar

  Tineti-va tare fetelor, ca un baiat o sa zica o chestie care cu greu va vine sa credeti:

  Uneori, freau sa f… si un creier.

  Faceti comentariu pe text si (SPER) sa se prinda cineva ce am vrut sa zic.

  Inrebarea corecta este:…by what? 😉

 5. Ihriel

  Cezar, poate ca tu vrei. Insa ma indoiesc ca masculii amintiti mai sus s-au gandit vreodata la asta (poate decat la a f… pe cineva la cap, ceea ce este altceva).

  Ce vrei sa sugerezi cu "comentariul pe text"? Ca nu ne tine sa te intelegem?:P

 6. cezar

  Pisi, tu ma stii de ceva vreme, dar in universul paralel unde eu abia am luat contact cu tine prin comentariile de mai sus, sunt sanse mici ca sa te prinzi.
  Si in celalt univers in care ne intalneam pentru prima data la un bar intr-o disco cu siguranta ma bagai in oala cu restul (acest ultim univers este unu foarte indepartat, pentru ca 'eu' eram ne-lobo si imi comandam un cocktail usor sau chiar un suc).

 7. Ihriel

  Pitzi (ca sa continuu in acelasi ton), pentru reputatia ta de macho, bucura-te ca nu ne-am intalnit in universul ala din disco: ai fi avut toate sansele sa ajungi subiect de postare (si nici macar unul principal) 😛

 8. anna

  cezar, vezi ca angel e pisi doar pentru mine :p

  uneori vrei sa futzi shi un creier. ah, uneori vrei sa futzi gagix la neuron. dar nu facetzi asta cu totzii, ce e asa nemaipomenit? :p

  m-am prins, este, este, do i get a candy? :p

 9. anna

  stai linistita, o fata suficient de sigura pe sine incat sa i-o reteze unui baiat + sa pronunte cuvinte obscene probabil nu primeste nimic 🙂

 10. Ihriel

  Anna, nici prietenii nu stiu de ce (ce sa mai spunem despre cercetatorii americani) 😉

  Cezar, pisi nu mananca bomboane, asa ca le poti da cui vrei tu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php