Bună, pisi! Ce faci?

Ieri mi s-a întors stăpâna din pelerinaj şi m-am ne-am ospătat cu bunătăţi (de când cu pomii cei verzi, vigilenţa şi atenţia au început să-i scadă). Până aici nimic deosebit, doar că a apucat-o pe nebună sindromul curăţeniei de post-Paşti. Ceea ce echivalează cu detoxifierea telefonului de toate mesajele de tip spam primite cu ocazia sărbătorlor. Din fericire erau doar două la număr, scurte şi fără prea multe artificii artistice (deci nu am ce povesti). Dintr-o fericire mai mare, am dat peste un mesaj mult mai vechi care a făcut istorie în cercul restrâns de cunoştinţe ale stăpâne-mii:

Pupic pe botic, pisico!

Despre provenienţa acestuia se cunosc foarte puţine lucruri şi nici măcar acestea cu exactitate. Unele surse spun că mesajul a fost emis de un telefon ale cărui taste au fost acţionate sub impulsul unei temporare stări de puşcalizare; şi spun asta pentru că mi-a ajuns un vag iz de alcool pe la bot când am primit sărutul lui Klimt (sub formă de puzzle, hihi). 
Alte ipoteze avansate în cadrul cercului de experţi în probleme de non-comunicaţii (Ihriel and friends) susţin că este vorba despre un cod care ascunde informaţii deosebit de importante pentru întreaga galaxie. Cu ajutorul unor metode nu foarte complicate, dar sigur inaccesibile emiţătorului, adepţii acestei teorii şi-au dat seama că este vorba despre un mesaj agramat anagramat, în spatele căruia  se aflau următoarele cuvinte : “Pepsi,  cioco, butic, pip”.  Total neatractive!

În schimb, dacă scria: “pupic pe batic, bunico!” altfel stăteau lucrurile.

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


20 thoughts on “Bună, pisi! Ce faci?

 1. Ihriel

  sau poate a fost un bruiaj pe canalul de comunicare şi mesajul a fost recepţionat greşit. Poate voia să mă întrebe dacă nu am să-i împrumut nişte bani 😛

   1. cezar

    Mi-ar fi placut sa raspund ca am mancat niste fructe de mare exaotice spre otravitoare, si mi-a dat cu virgula la un moment dat… mi-ar fi…

   1. cezar

    O urare chinezeasca destul de puternica (exprimarea e defectuasa, dar am eu alte calitati :D) zice: ‘Sa traiesti vremuri interesante’. Asta e unu din principiile dupa care functionez, deci nu pot fi de acord cu tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php