Bunătăţuri de peste ocean

Îmi propusesem de mai mult timp să fac poze cadourilor, surprizelor şi altor “atenţii” pe care le primesc cu diferite ocazii, însă până acum câteva ore nu a fost decât o idee. O idee menită să se nască în obscuritate şi să moară în condiţii similare, ca fiecare dintre cele 99% de idei ale mele. Poate că de lene, poate că de teamă ca gestul meu să nu fie greşit interpretat, poate că doar aşteptam un moment prielnic. Din toate am experimentat câte puţin până când le-am înfruntat. Nu că aş fi eu cine ştie ce vitează, dar când vin oameni dragi de peste mări şi ţări încărcaţi cu sarsanale pline ochi cu bunătăţuri pentru tine, nu poţi să nu te ambiţionezi să faci un pic mai mult decât făceai de obicei. Aşa, cât să nu te simţi chiar ultimul leneş de pe planetă.

Carti-tematica-medievala

Comanda specială de cărţi despre viaţa în Evul Mediu.

Simons-Cat-Kitten-Chaos

Kitten Chaos, cea mai nouă carte a lui Simon Tofield, cu autograf. Foarte pe scurt, este vorba despre suplimentul de “dezastre” care vine la pachet cu noua pisică. Pe principiul, dacă o singură pisică îţi dă de furcă, încearcă mai bine cu două. Sau cu trei, în cazul unora.

Geata-Lauriel-Burch-pisici

Geantă Lauriel Burch cu pisici pictate – un alt cadou neaşteptat, deşi îndelung râvnit. Vară-mea este, indiscutabil, maestra surprizelor plăcute!

Cam atât pentru astăzi. Voi ce aţi mai primit, ce v-aţi mai cumpărat?

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


2 thoughts on “Bunătăţuri de peste ocean

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php