Ca să scap de kilogramele în plus

… mi-am luat ebook reader.

Acum mă simt mult mai bine în pielea mea, iar dacă reuşesc să dau jos şi semi-cocoaşa, atunci chiar o să le spun adio durerilor de spate.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


15 thoughts on “Ca să scap de kilogramele în plus

 1. DarkClaudS

  😀 Am avut un soc atunci cand am vazut titlul in reader, apoi m-a amuzat continuarea. Nu ne spui ce e-reader ti-ai luat? Si eu aveam de gand sa imi iau unul luna asta insa cred ca o sa sfarsesc prin a-mi lua un laptop.

 2. Ihrielle

  Ba va spun acum, desi astept de o saptamana sa se bage pisica intr-un cadru cu el, insa degeaba… Mi-am luat un Sony PRS-T1. Cred ca o sa-i exploatez in seara asta pe fratii Miau! si revin cu o poza :).

  Stiam ca aveai un Kindle. Ce a patit, saracul?

 3. DarkClaudS

  Te-a dezinformat GGL, nu am avut niciodata e-reader desi tot visez la un kindle. Ma gandeam sa imi fac un cadou frumos de ziua mea, insa am sfarsit prin a accepta faptul ca mi-ar fi mai util un laptop nou 🙁

 4. Ihrielle

  Deci luna asta e ziua ta… Daca iti este mai util laptopul, ia un laptop si in caz ca ramai fara carti de lectura apeleaza la mine 🙂

  Si eu voiam sa fie ebook read-ul cadou de ziua mea, insa cum imi frigea buza iar banii au fost de capatat, nu e de mirare ca nu am mai avut rabdare inca doua luni.

 5. Ihrielle Post author

  DarkClauds, convingerea mea a izvorat din convingerea cu care ggl a afirmat ca ai ebook reader. Inca putin si te convingeam si pe tine 😀

  ggl, constat ca ai avut un rationament speculativ :))

 6. Ali Mic

  heeey !
  Felicitari pentru achizitie !

  si eu prospectez piata pentru un reader camde vreo luna. se apropie ziua mea.. intru in panica, ca tot nu am reusit sa aleg. any tips ?

 7. Ihrielle

  Ali, si eu am prospectat mult timp piata, pana cand mi s-au pus pata si banii in cont. Banuiesc ca fiecare are asteptarile sale de la un ebook reader. Pune pe o lista tot ce vrei sa aiba, apoi fa o compratie intre modele.
  O sa detaliez/motivez cat de curand alegerea pe care am facut-o 🙂

 8. Irene

  Ma gandesc ca si eu as vrea unul, dar cred inclin spre kindle. Insa, as vrea sa cumpar cartile si in hard cover sa pot umple ceva rafturi si construi o biblioteca.

  E bun pentru spate, dar e cam sec…

 9. ggl

  Pentru acei book hoarders care mai visează la a construi o bibliotecă:

  “Şi, în curând, omul cu bibliotecã nu va fi altceva decât un pensionar excentric. Cãrţile lui au devenit acum patetice: ediţii cu croşete, hârtie proastã, miros de mucava dospitã, clasici expiraţi. Şi mai nimeni sã tragã cu invidie cu ochiul la ele când trece seara prin faţa geamului.” — Alexandru Vlad, Curcubeul dublu (pag. 32, ed. Polirom 2007)

  Autorul este posesorul unei biblioteci care acoperă cel puţin trei pereţi din camera sa. A fost şi anticar.

 10. Ihrielle

  ggl, sa stii ca la acelasi pasaj ma gandeam si eu.

  Irene, ba sa stii ca nu-i sec, mie imi place foarte mult si deja imi e greu sa-mi imaginez ca voi mai citi vreodata o carte tiparita. Cat despre biblioteca mare, nici nu vreau sa aud. 7 ani am carat sute de carti de colo colo. Ma gandesc cu groaza la ziua in care ma voi muta din nou (din fericire, nu e prea aproape). Apropo, domnisoara, imi esti datoare cu un mail, cel putin 😀

  Child, multumesc. Cand iti iei si tu unu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php