Ca să scap de kilogramele în plus II

… îmi schimb locul de muncă.

Cu ocazia asta sper să-mi mai despovărez conştiinţa profesională pe care am neglijat-o în ultimul an şi să mă orientez mai bine în “carieră”. 

P.S.: Pentru kilogramele alea, cred că totuşi o să apelez la sport. Mersul pe jos. Începând cu 1 aprilie, când vor veni şi detaliile.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

7 thoughts on “Ca să scap de kilogramele în plus II

 1. ggl

  Bicicletă? Eu vreau să merg cu biţa la lucru dar mai încolo când o să fie mai cald că dacă merg acum o să mă doară spatele şi risc să ajung iar la fizioterapie. Cu trotineta nu pot merge din păcate pentru că o foarte mare parte din drum e la deal. Ca şi când n-aş sta deja pe deal.

 2. Ihrielle Post author

  Nu ştiu să merg pe bicicletă. Prima (şi ultima dată) când m-am dat cu o trotinetă m-am prăvălit peste nişte rafturi, aşa că mă tem să reiau experienţa.
  Dar pe jos voi face 35 de minute. La pas 🙂

 3. ggl

  Ioi, naşpa. Da unde te-ai dat, in Decathlon? 35 min pe jos = vreo 18 cu trotineta. Numai trebuie să ai trotuar cu asfalt cât de cât ok (adică turnat mai recent de 1989), nu dale, asfalt crăpat sau alte porcării. Am scris pe blog odată despre trotinete urbane. E cel mai simplu de învăţat să te dai pe aşa ceva şi cel mai puţin periculos.

 4. Ihrielle Post author

  Da, în Decathlon.
  Trotoarul pana acolo este destul de ok (pista de biciclişti de pe el este folosită cu succes şi de oameni cu role) şi drept, dar nu ştiu dacă mă ţine pe mine să învăţ să stăpânesc drăcia. Eu sunt praf la tot ce ţine de sporturi 🙂

  Dar ideea de trotinetă îmi place 😀

 5. Ihrielle Post author

  ggl, bine zis “mergeai”, că de alergat nu alergam 😀

  Moshu, să fie că uneori mai am îndoieli dacă am procedat bine (aşa, la modul conceptual căci nu mai am cum să dau înapoi nici dacă aş vrea)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php