Cadouri şi premii

Gata şi cu minunea de concurs, de acum avem şi câştigător! Din cei patru participanţi cu răspunsuri valide, la subiect (Cami, ggl, Mihaela di Toscana şi Andreea) mi-a fost greu să aleg unul mai meritos ca ceilalţi. Aşa că, generoasă cum sunt (a se citi “mi-a fost lene să calculez punctajul :p), îi voi premia pe toţi patru cu câte ceva, la alegere, de la noi din magazin.

P.S.: În altă ordine de idei, vorba Anei, este ceva în aer.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

13 thoughts on “Cadouri şi premii

  1. Ihrielle Post author

    Mihaela, il poti trimite fie acusica, fie cand vrei tu. Eu astept 🙂

    Ana, eu stiu ce este in aerul meu, numai ca nu vreau sa spun 😛

    Andreea, alege-ti premiul pana nu ma ras-darnicesc 😛

  2. andreea_none

    frate premiul meu este ca mi-esti prietena, ce pana mea sa vreau mai mult de atat? (a se traduce, vreau ceva scump de acolo si mi-e ca ma bati:P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php