Cand nu vine Mahomed la concert, se duce concertul la Mahomed

Cine a mai aruncat câte un ochi pe contul meu de last.fm probabil a remarcat că Sonata Arctica reprezintă cam 20% din playlist-ul meu pe ultimul an. Ceea ce nu știu decât vreo două persoane este că acum câteva luni plănuiam ca în martie să dăm o fugă la Antwerp, (și) pentru unul dintre concertele lor. Spre dezamăgirea mea, din cauza unor conjuncturi nefavorabile, a trebuit să aleg între concert cu mini-vacanță în altă țară (mai puțin accesibil ca locație și cu un buget mai mare decât cel prevăzut inițial) și mini-vacanța în Belgia, dar fără concert.
Cu inima grea am ales atunci a doua variantă, dar păstrând speranța că totuși într-o zi voi retrăi bucuria pe care am avut-o când s-a anunțat concertul Deine Lakaien în România. Însă nu m-am gândit nici măcar o secundă că ziua aceea va veni așa curând… Mai exact, azi.

That’s right, la vară vom avea Sonata Arctica în România!!

Incredibil cât de bine mi s-au orânduit planurile! Iată-mă, dar, cu un bilet pentru Bruxelles și cu unul pentru Artmania, ambele puse la păstrare în aceeși cutie.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


7 thoughts on “Cand nu vine Mahomed la concert, se duce concertul la Mahomed

 1. ggl

  Nu prea mai are rost sa mai mergi mai mult de 500 km doar pentru un concert. Asta daca nu mergi la ceva festival sau la vreo formatie semi-obscura (gen Fields of the Nephilim) care da cate-un concert odata la zece ani. Cam toti vin deja si pe la noi. Trebuie doar putina rabdare. A fost pana si Eliades Ochoa, chiar la mine in oras. Mark Knopfler nu cred ca a fost inca la noi, asa ca-l asteptam cu drag. Dar a fost deja la Budapesta. E mai lejer sa ajung acolo decat la Bucuresti. Plus ca au conditii mai bune in ceea ce priveste concertele.

 2. Alex

  Sa vedem cine va mai fi anuntat, pana acum e destul de interesant line-up-ul anului asta. Mai urmeaza sa inventez suficienti bani pentru tot ce imi trebuie in august, Wacken, Artmania si Dark Bombastic Evening *sigh*

 3. Ihrielle Post author

  ggl, tu ai mare dreptate. In cazul meu era vorba de a impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Ce-i drept, mi-a iesit, dar pe alte cai.
  Acum astept sa isi faca si Dark Moor un drum pe la noi, ceea ce este la fel de improbabil ca zapada in luna august la Tropice.

  Alex, ce vremuri erau alea in care visam si eu s-ajung la Wacken… Ehehei, deocamdata si DBE e cu semn de intrebare.

  Ana, abia a inceput… cu bine 😀

 4. Delta

  ggl, am fost primavara trecuta MetalFest Open Air din Budapesta si vreau sa-ti spun ca n-am fost impresionat. Artmania este de 1000 de ori mai bine organizat. Singurul plus a fost lineup-ul, in rest… slab.
  Abia astept sa ajung la Artmania anul asta si implicit la Sibiu. Unul din orasele mele preferate. 🙂
  \m/ Sa vedem ce chestii interesante se vor mai afisa.

 5. ggl

  Apăi Sibiul e şi mai aproape. Până acolo e chiar lejer să-mi mişc fundul. Poate la Sibiu Jazz, că Artmania nu mă interesează în mod special. Depinde cine vine. Anul trecut a fost cam slabă mişcarea. În 2009 dobitocii de organizatori l-au pus pe Arturo Sandoval pe un afiş care avea un fundal roşu cu Che Guevara. Evident că Sandoval a comentat şi a zis că-şi anulează reprezentaţia de nu dispare Che de pe afiş. Am fost cam fraier că n-am mers atunci, mai ales că mi-au oferit nişte preitene biletul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php