Cine doarme și visează. Volumul

Astăzi este una dintre zilele alea, tot mai rare în ultimii ani, când mă furnică vârfurile degetelor să scriu pe blog. Subiecte am două, deopotrivă de atractive, dar cu importanță și interes diferite pentru cititori. Unul ar fi Atena, că tot n-au trecut cele 48 de ore necesare readapătării la pământ românesc și cotidian muncitoresc. Altul ar fi cea de-a șasea ediție a târgului de carte SF&F Final Frontier, de care ne despart 17 zile.

Carevasăzică, lupta se dă acum între călătorii și literatură. Trecut și viitor.

Într-o manieră nedemocratică, las impresiile despre capitala Greciei să mai dospească o zi, două sau câte mi-or trebui până la următoarea dorință de a scrie pe blog. Mă îndrept cu entuziasm spre Final Frontier, unde va avea loc un eveniment la care, recunosc, visez de ceva timp:

Primul meu volum de povestiri, „Cine doarme și visează”, iese în lume. Pe 1 aprilie, de la 15:15.

Fără păcăleală. „Cine doarme și visează” de Cezarina Anghilac. Scrie și în programul Final Frontier, dacă nu mă credeți. Și se află în companie selectă, alături de cele mai noi povestiri și romane semnate de: Ciprian Mitoceanu, Cătălina Fometici, Daniel Timariu, Lucian Dragoș Bogdan, Emil Duhnea, Andrei Panțu, Alex Lamba și mulți alții.

 

Zi Oră Editură Lansări
Sâmbătă 12:00 – 12:45 Crux Publishing Inima Dragonului de Mircea M. Ţara
Amendamentul Dawson de Ciprian Mitoceanu
15:15 – 15:45 Tritonic Cătălina Fometici – Câinii diavolului
Daniel Timariu – Tenebre
Cezarina Anghilac – Cine doarme și visează
Aurel Cărășel – Galaxia sudică. Începuturi
Duminică 14:45 – 15:15 Millennium Eucronoza şi alte nuvele de Sebastian A. Corn
Revista Galileo – numărul 8
15:30 – 16:00 Tritonic Dan Doboș – Gheorghe, un om special
Lucian-Dragoș Bogdan – Frontiera (vol. 1 și 2)
Michael Haulică (ed.) – Povestiri cu dragoni

 

Mai multe detalii, poate și un making off, săptămâna viitoare (când apare coperta).

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php