Cine doarme și visează: coperta, cuprinsul, lansarea

Dorm puțin și visez lacom. Convertesc orele de somn neefectuate în cuvinte, replici, situații, personaje, întrebări.

Așa gândeam să-mi încep nota de încheiere a volumului meu de debut, „Cine doarme și visează”. Mă bucur că, de lene, am renunțat la acel mic text care, în forma plănuită, ar fi avut toate șansele să semene cu un discurs sterp de Oscar: mulțumesc familiei, prietenilor, pisicilor, editorului, ilustratoarei, colegilor scriitori, cititorilor… Prefer să amân mulțumirile publice pentru când voi fi în stare să fac din ele o poveste cu rost. Momentan nu pot decât să mă bucur, copilărește și neproductiv, de ce se va întâmpla mâine:

Cezarina Anghilac lansează volumul de povestiri „Cine doarme și visează” (editura Tritonic), cu următorul conținut:

Doar vântul

Un pește pentru Spuf

Fiară

Lazării șoselelor

Pe prima pagină a ziarelor

Cine doarme și visează

Șase ipostaze ale fantasticului întunecat, prezentate în diferite nuanțe de negru, de la realismul magic la horror, de la ficțiune istorică la fantasy.

Felicitările, autografele și zăpăceala aferentă vor avea loc pe 1 aprilie 2017, începând cu orele 15:15, la Final Frontier, singurul târg de carte SF&F ( Centrul Cultural Casa Artelor, B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, București).

Sper să ne vedem pe-acolo și să pomenim împreună copacii sacrificați pentru facerea acestui volum.

În final, nu mă pot abține să vă mulțumesc pentru timpul și încrederea pe care mi le acordați. Ambele sunt foarte importante. La fel de importante ca odihna și visele.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php