Oferim un acoperiș dinozaurilor de toate felurile

Dragii mâţei,

Dacă vă întrebaţi ce mai face pisica voastră preferată de este aşa de scumpă la vedere în ultima vreme, aflaţi că sunt bine, sănătoasă şi am o întrebare pentru voi:

Cunoaşteţi colecţia de dinozauri de la Mega Image?

Bun. Noi suntem înnebuniţi după ea. În aşa hal încât în patru zile am făcut pe dracu-n patru ca să strângem 50 de cartonaşe diferite. Cumpărături peste cumpăraturi – lucruri care nu ne trebuiau, dar “valorau” un pachet de dinozauri – , schimburi cu colegii, rugat vânzătoarele să ne dea un pachet “pentru ăla mic”, pe toate le-am făcut. Însă până la cele 144 de cartonaşe câte sunt în total este cale lungă.

Aşa că, dacă vă faceţi cumpărăturile la respectivul magazin şi casiera vă bagă sub nas carnotaşe cu dinozauri, nu vă sfiiţi să le luaţi şi să ni le aduceţi. Noi avem mare trebuinţă de ele, după cum v-am mai spus.

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

4 thoughts on “Oferim un acoperiș dinozaurilor de toate felurile

 1. ggl

  Mega Image. Anjagatele discută între ele despre un client: “uite ce negru e ăla” de faţa cu prietena acestuia care se enervează cumplit şi le face scandal. Deci da, angajaţii acestui magazin seamănă pe undeva cu dinozauri – sunt la fel de înapoiaţi cel puţin.

 2. ggl

  N-am ca in Cluj nu stiu sa fie mega image. Da ce naiba faceti cu ele, doar nu sunteti hoarderi, sper. Noi cand eram mici ne jucam un fel de carti cu surprizele dar nu imi imaginez cum ai putea face aia cu dinozauri. Poate doar daca e si Andrei Marga printre ei, ala i-ar duce pe toti, fiind cel mai dinozaur dintre dinozauri!

 3. Ihrielle

  Pai cu dinozaurii astia chiar poti juca ceva in gen Macao, numai ca ai si poze 😉
  Acum am vazut ca nu ai Mega Image in Cluj, dar cine stie…. Poate il intalnesti pe Marga si mi-l trimiti sa-l folosesc ca pacalici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php