I don’t wanna be me…

I don’t wanna be me sunt primele cuvinte pe care le aud cinci zile pe săptămână, la orele 7:15 fix. Şi, în timp ce cu un picior încerc podeaua şi cu o mână bâjbâi după emiţătorul de Type 0 Negative, îmi spun că, în materie de sonerii deşteptătoare, am făcut alegerea perfectă.
Pentru că nimic nu se compară cu a te trezi pe o melodie care să reflecte întocmai sentimentele pe care le ai faţă de ziua care urmează. Iar eu nu glumesc spunând că aş prefera să fiu altcineva (măcar) atunci când sună ceasul aşa devreme. Oricine, cu condiţia să fiu lăsată să dorm. Kirb ar fi perfect.

P.S.: Pentru week-end am rezervat Enjoy the Silence.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php