Despre ciocolată

Dacă fiecare săptămână începe cu escaladarea unor munţi de ciocolată şi continuă cu drumeţii pe platouri (cu prăjituri), atunci nu ar mai trebui să ne mire dacă până la finalul anului vor apărea noi dâmburi, movile şi alte formaţiuni colinare.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

5 thoughts on “Despre ciocolată

 1. ggl

  Stai că ieri mi-a adus maică-mea la firmă o cutie mare cu ciocilată de casă, noroc ca am împărţit-o cu colegii, că altfel sfârşeam prin a o mânca singur. Şi noroc că am colegi care mănâncă ciocolată.

 2. Ihrielle Post author

  Stiti cum sunt cand aud un fasait dinspre “masa ofrandelor” (biroul pe care punem ciocolata si nu numai la munca)? Mai ceva ca cele trei pisici cand aud deschizandu-se usa de la frigider.

  ggl, sa-ti dau adresa firmei in caz ca are mama ta drum pe la Bucuresti 😀
  Costin, nu-mi fac decat procese de constatare ;))

 3. CarachAngren

  Luna asta e mai subtire cu mancarea dar asteptam cu nerabdare luna cadourilor 😀 . Eu zic sa facem si un program artistic sa ne mai invioram: o saturnalie, niste exorcizari, ceva dinamic. Poate simulam un sfarsit de lume :D. Nu de alta dar se apropie vacanta si trebuie sa fim pregatiti de miscare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php