Despre tocuri

Pantofii cu toc ar trebui vânduţi doar celor care fac dovada deţinerii unui permis de port-tocuri. Acest permis se obţine în urma promovării următoareleor probe practice: mers alert 200 m, urcat 50 de trepte în 50 de secunde fără târşâirea picioarelor, mers normal 1000 m în cadenţă cu o viteză mai mare de 0,5 m/s, fără ruperi de ritm.

N-ar fi exclus ca, în viitorul apropriat, permisul de port-tocuri să devină criteriu de selecţie la angajarea într-o corporaţie. Păzea, fetelor!

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


7 thoughts on “Despre tocuri

 1. DarkClaudS

  Ma bucur ca ai pus in lista doar probe de rezistenta si nu ai mentionat nimic legat de impresia artistica.
  Cea mai tare proba ar fi parcurgerea traseului de la mine de acasa pana la WG cu slalom printre autobuze si camioane, fara trotuar, pe vreme ploioasa.

 2. Ihrielle Post author

  Păi anduranţa vine înaintea impresiei artistice. Eu aşa zic, în calitate de reprezentant al celorlalţi (poate am picat testul, poate nu :P), mai ales când mă nimeresc în spatele unei femei cu tocuri care tropăie ca un cal venit din Iad… şi, spre nefericirea mea, tropăie mai mult pe loc.

  Îmi pare rău că trebuie să te contrazic, însă cea mai tare probă este mersul pe tocuri (minim 10 cm, eventual cui) pe gheaţă. Patinaj şi echitaţie în acelaşi timp.
  La următoarea punem traseul pe care l-ai indicat tu 😀

 3. ggl

  Mie-mi tropăie pe scări cu tocurile vecinele de deasupra în timpul nopţii (între 12 si 5 AM). Uneori aud cum se lovesc şi de balsutradă şi-mi închipui că au băut peste măsură. Mă gândeam să pun la fiecare etaj câte afiş cu toc tăiat şi cu un interval orar.

 4. Ali Mic

  e cel mai tare cand vezi cate-o tipa cu o tinuta frumoasa si pantofi minunati cu tocuri si o vezi cum merge ca vaca pe ele. then you feel human, mai ales daca se intampla sa fii in tenisi si blugi si tricou cu bugs.
  Dar, ca sa nu fiu ipocrita, tre sa recunosc ca port tocuri (aproape in fiecare zi), cu permis cu tot, nu de alta dar inaltimea m-a fortat sa invat ce si cum. Si ca sa fiu si practica am si o pereche de balerini la birou (just in case, nu se stie niciodata cand trebuie sa alerg de-a dreptul)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php