Diploma ce-am acordat-o

S-a terminat și cu primul meu concurs. Cum toți participanții au avut contribuții remarcabile, a fost foarte greu să aleg un câștigător (nu, nu am hotărât să dau mai multe premii). De aceea, pentru a evita orice îndoială cu privire la corectitudinea desfășurării concursului (sau a existenței acestuia, pentru cei mai negativiști), am decis ca diploma „Prietenii lui Helloween” pentru cea mai evidentă asemănare dintre un cap pisicesc și un dovleac, să meargă la subsemnata. Vă rog să nu fiți dezamăgiți de rezultatele nefavorabile pentru că, în mărinimia mea, voi împărți acest modest premiu cu voi:

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


6 thoughts on “Diploma ce-am acordat-o

 1. Alex

  buuuu… frauda 😛
  Plus ca in regulamentul oricarui concurs de pe meleagurile noastre se spune de fiecare data ca organizatorii si familiile lor nu pot participa, tsk, tsk, tsk 😛
  Cats [-(

 2. arici pogonescu

  …pe meleagurile noastre se spun multe si se fac putine , iar din cele se fac se spun si mai putine … asa ca : felicitari castigatoarei …( si condoleante bostanului ) …

 3. Kirb.zat

  Alex, ce regulament ai vazut dumneata? Nici macar nu am lasat sa se inteleaga ca ar exista asa ceva.

  Arici P, ca matza crescuta in Roamania, mi se pare firesc sa ma conformez legii nescrise a tarii (frauda este unul dintre articolele de baza ale acesteia)

  Andreea, trebuie sa te corectez: condoleante lui Kirb.zat care din tot bostanul ala nu s-a ales decat cu cateva poze 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php