Două concluzii

O vizită de rutină la medicul generalist se poate transforma într-o plăcută conversație pe teme culinare, soldată cu schimburi de rețete.

Timpul relațiilor aranjate de părinți nu a trecut deloc. Cine vrea să se asigure de asta nu are decât să meargă la cumpărături în Cora Pantelimon. Acolo va găsi cu siguranță o casieră care să speculeze, pe baza cumpărăturilor de pe bandă, calitățile de gospodină ale clientei în favoarea unei potențiale întâlniri romantice cu fiul ei (al casierei).

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , ,

4 thoughts on “Două concluzii

  1. ggl

    La mine vizitele la medicul generalist, de familie, se transforma in intrebari de genul “cine i-o dat la asta diploma si de ce e medicul meu?”.

  2. Ihriel

    ggl, cred ca problematica enunțată de tine face parte din fișa postului oricărui medic de familie care se respectă. Din fericire, medicul consultat de mine (și viceversa) nu are această calitate familială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php