Du-ne şi Dune

În urmă cu câteva zile mărturiseam că am început să citesc romane poliţiste (şi să-mi placă!). Ei bine, astăzi trebuie să mai fac o dezvaluire incendiară despre preferinţele mele literare: de când m-am trezit îmi place şi literatura S.F. Da, ştiu că sunt surprinzătoare prin declaraţiile pe care le fac cu privire la persoana mea,  însă povestea de-abia acum începe.

Azi noapte, în timp ce dormeam împreună cu Kirb, înghesuite pe o jumătate de canapea, am avut, bineînţeles, un vis. Se făcea că eram în Dune, filmul (probabil că făceam figuraţie, că altfel nu-mi explic ce treabă aveam eu pe acolo). Şi nu numai că eram acolo, dar mă minunam cum de ştiam eu toate replicile actorilor şi cum de anticipam ce urma să se întâmple de vreme ce habar n-am despre ce este vorba în Dune.

Oare mâţa o fi avut acelaşi vis?

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


2 thoughts on “Du-ne şi Dune

  1. Harry Haller

    Cum iti place literatura SF de cand te-ai trezit? Eu stu ca iti placea de ceva timp. Ai dat un refresh la preferinte de atunci, si SF-ul s-a pierdut pe drum? 😛

  2. Ihriel

    Sssst sa nu auda si ceilalti. Acum o sa se prinda toata lumea ca spun numai prostii.
    Imi placea S.F. si inainte, dar duminica dimineata mai mult ca oricand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php