Fără noimă: Thank god it's…

A D.J.? Dead? Here? Over? Alive? In the bushes? NO!

Thank god it’s Friday” strălucea luni dimineaţa (adică ieri, când am uitat să apăs butonul de publicare) pe spatele jachetei purtată de puştoaica din faţa mea (ştiu că vreţi dovezi foto, dar la ora 8 a.m. mâinile îmi stăteau mai bine în buzunarele proprii). Nu ştiu ce legatură are respectivul mesaj cu filmul omonim  (pe care, în treacăt fie spus, nu l-am văzut) însă ştiu ce legătură are el cu blogul meu: mai spun o prostie.

Aşadar… mă întrebam de ce să te îmbraci într-o zi de luni cu ceva care sugerează că de fapt este vineri? Oare pentru că…

– este amuzant să induci în eroare o mână de corporatişti ameţiţi care încă nu s-au dezmeticit după week-end

– habar nu ai ce scrie pe jachetă şi speri în sinea ta că nici ceilalţi

– un coleg răutacios ţi-a lipit un sticker (mare şi cu sclipici)

– trăieşti într-o permanentă vineri

– eşti prins in vâltoarea unei conspiraţii: astăzi chiar este vineri, dar ei nu vor ca noi să ştim pentru a ne putea manipula

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


2 thoughts on “Fără noimă: Thank god it's…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php