Felinarul şi coridorul

După o săptămână de bocănit şi bormaşinuit, declar (parţial) închisă sesiunea de renovare răsturnare cu susu-n jos a casei. Nu o să dau prea multe amănunte despre ce am mai meşterit de data asta, pentru că nu vreau s-o iau înaintea pozelor pe care le pregătesc. În schimb, am mare nevoie de ajutorul vostru.

Să zicem că bucătăria este gata (mă rog, tot nevăruită este, dar n-are a face) şi nu-i mai trebuie decât nişte decoraţiuni inspirate care să-i dea un aer intim şi plăcut, doar nu degeaba am trântit o semi-canapea într-ânsa. Iniţial m-am gândit că un afiş tip reclamă vintage ar fi ideal pentru peretele liber de deasupra canapelei, însă ideea este fumată de ceva timp. Apoi m-am reorientat către printuri chioare şi, spre surprinderea mea, am găsit câteva modele foarte potrivite pentru ceea ce mi-am propus.
Problema este că, deşi am făcut o selecţie, tot au rămas două imagini dintre care îmi este imposibil să aleg.  Cum este exclus să le am pe amândouă şi nici nu am găsit altceva care să-mi placă la fel de mult, nu-mi mai rămâne decât să cer şi părerea celor zece oameni care să mă trimită la culcare.

Aşadar, felinarul sau coridorul?

Mâţămesc!

P.S.: Scuza cu “pozele erau nasoale” nu ţine. De asemenea, nu se accepta eschiva “nu ştiu cum ai în bucătărie, nu-mi dau seama care dintre ele merge”; ambele se potrivesc, dar n-au ce căuta împreună 🙂
P.P.S.: Lista de sugestii este deschisă şi este bugetată şi o ciocolată pentru cea care (dacă) va fi pusă în practică.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


25 thoughts on “Felinarul şi coridorul

 1. Ihrielle Post author

  Este super fereastra; de mare efect! Mai ales ca bucataria ta nu are (din ce am vazut eu in poze)

  Eu voiam sa-mi cumpar de la ei pisicile, sa le amplasez in preajma fotoliului pe-care-nu-l-am-cumparat.

 2. ggl

  Coridorul. Unless this is a silly psychological test.

  Eu am nişte fotografii. Pe hol. Două mai exact. Ale unor prieteni. Dracula is dead (couldn’t help thinking of Bela Lugosi) şi ceva fântână/izvor cu o cană de apă lângă. În loc de izvor am avut cândva o icoană a Fecioarei Maria dar “mă vedea” când stăteam pe WC cu uşa deschisă, aşa că am dat-o jos. Oricum sunt agnostic, deci n-avea sens. Şi oricum las cam tot timpul uşa deschisă ca să poată circula motanul.

 3. Ihrielle

  Nu este niciun test pihologic, desi m-am folosit de ocazie pentru a anticipez ce raspuns va da fiecare. Trebuie sa recunosc ca si din partea ta a fost o surpriza 🙂

  Interesant holul tau. Abia astept sa vad pozele, daca se mai tine treaba aia de pe fotomozaic 🙂

  Eu in hol am un tablou cu doi fluturi naturali, cumparati de la Muzeul Vaii Telejenului din Valenii de Munte. Probabil ca o sa mai adaug ceva insecte inramate, ca sa nu se simta singuri 🙂
  Am avut si eu icoana, dar in baie (initial era in bucatarie, ramasa de la fostii proprietari). Statea pe bazinul de la WC, asa ca pe mine personal nu ma prea privea. Problema a aparut insa cand a cazut de pe “soclu” si la cateva zile bazinul a inceput sa dea rateuri. Intre timp, am scapat de icoana, dar bazinul tot damblagit a ramas.

 4. ggl

  Ihrielle, chestia de pe fotomozaic a murit pentru ca inafara de tine si Claudia n-a mai fost nimeni interesat. Asa ca take your time, facem noi trei si facem schimb de poze pe mail sau ceva.

  Site-ul Anei l-ai vazut? Mie de la ea imi plac lucrarile lui Kalinsek. Am o gravura de-a lui (nud 2) trebuie s-o inramez de vreo doi ani sau asa. Cele cu marul sunt foarte faine.

 5. ggl

  Fii serioasă, e doar un desen cu-n spate de femeie. And it’s probably quite cliche că am mai văzut în zece mii de locuri poza aia. I still like it anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php