Final Frontier 2013

După ce am avut curajul să mă calc pe cap cu câteva mii de oameni la Gaudeamus 2012, participarea la ediția cu numărul trei a târgului de carte SF&F, Final Frontier, a fost pentru mine ca o vacanță. A nu se înțelege că acolo bătea vântul – dimpotrivă, cred că densitatea de oameni pe m2 era comparabilă cu cea de la G. – dar că, fiind vorba de un eveniment de nișă, publicul era lipsit de cheauneala caracteristică mulțimilor care habar n-au ce caută. Or, oamenii pe care i-am văzut eu știau foarte bine de ce sunt acolo. Ceea ce mi-a plăcut. Și m-a convins să rămân la două lansări de carte, nu doar să cumpăr.

Cât despre cărțile pe care le-am prăduit….

Miarys-carti-SF&F

Zombii: Cartea morților vii
Efectul de nautil – Ioana Vișan
Taxidermie – Narcisa Stoica
Semne Bune – Neil Gaiman & Terry Pratchett
Revista de povestiri – Nr 11/ Martie 2013

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


2 thoughts on “Final Frontier 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php