Forget about boogie, let's Goth

Duminică, 5.20 a.m.
Acelaşi amalgam de senzaţii contradictorii care-ţi amintesc ca eşti viu, în timp ce mergi singur pe străzile unui oraş pe care rar ai ocazia să-l vezi pustiu: temeri izvorâte din mai vechi tendinţe paranoice, oboseala pe care o emană fiecare celulă, sentimentul că eşti singurul care cuteză să încalce regulile nescrise ale nopţii, euforia concertului de la care tocmai te-ai întors…

A bastard angel will lick my wound while your hands will leave me bleeding on the floor

Sâmbătă am avut Dark Bombastic Evening, alături de Rome, Triarii, Ordo Rosarius Equilibrio, Spiritual Front (dacă lenea mă sileşte să amintesc doar cele mai cunoscute formaţii, nu înseamnă că celelalte nu au fost memorabile). Cum este departe de intenţia mea să fac o recenzie a evenimentului, mă rezum doar la consemnarea unor aspecte care au transformat un concert într-o seară deosebită:
– foarte mulţi plet oameni veniţi din diverse colţuri ale ţării şi ale Europei
– cea mai mare densitate de bun simţ pe metru pătrat întâlnită până acum la un concert
– lipsa huiduielilor şi a înjuraturilor adresate, în mod obişnuit, trupelor (ori oamenii prezenţi nu s-au uitat în viaţa lor la meciuri, ori mi-a luat mie ceva timp să ajung la un concert cu public civilizat)
Concluzii? Sunt multe, dar cea mai preţioasă este că întodeauna găsesc inepuizabile resurse energetice pentru a vedea faţa luminoasă a lucrurilor care mă înconjoară.

“Galeria foto” se află aici.

Update Pentru cei care nu au intrat pe link-ul recomandat în comentarii: vă  invit s-o faceţi acum, aici

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


9 thoughts on “Forget about boogie, let's Goth

 1. anna

  ah, ma tem ca o sa am eu un mic comm negativ la adresa concertului… cum a putut simone sa se incurce tocmai la melodia "no kisses on the mouth" (preferata mea) si cum a putut sa uite tocmai versurile my certainty falls while your saliva tastes like my sex? trebuia sa ma urc eu pe scena si sa i le soptesc la ureche? 😀

 2. Ihriel

  Eu cred ca s-a tulburat la gandul ca te-ar putea dezamagi astfel (este un lucru stiut ca votka bauta in cantitati mari are efectul de a lua, temporar, mintile).
  Trebuia sa urci si sa-i spui ca e sexy :))

 3. Corinna

  Bun venit in alta realitate! realitatea oamenilor dintr-o subcultura a tolerantei,cautarii identitatii si raspunsurilor esentiale 🙂
  Cand or sa ajunga si restul la asa ceva, sa vezi cat de pasnici si evoluati vom fi, ca specie ;))

 4. Ihriel

  Corina, sunt de acord cu tine.
  Este o lume diferita de cea cu care am fost obisnuiti, pe cat de reala, pe atat de izolata… pana cand goth-ul va deveni ceva "cool" si va fi golit de semnificatiile lui actuale.

 5. Ihriel

  Corinna, hai sa facem intalnirea aia cu care ma "ameninti" de ceva vreme. Usa mea iti este deschisa 😉

  @Anonim: iti multumesc pentru link. L-am studiat indelung si m-am bucurat sa constat ca nu sunt singura care a surprins anumite aspecte (pe care le-am omis in mod intentionat).
  Nu pot sa cred ca au fost doar 250 de participanti (eu as fi aproximat pe undeva pe la 400).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php