Gaudeamus 2012

Poate că nu mă omor eu după târgurile de carte, însă de abia aşteptam ca anul acesta să dau o raită pe la Gaudeamus împreună cu Copilul Noptii si Delta. Motivele? Unele bune de tot, dupa cum se poate vedea în continuare.

Cele 1001 de scorneli ale Mosului SF
Apocalipsa dupa Ceausescu – Sergiu Somesan
Steampunk: a doua revolutie
Vanzoleli nocturne – Liviu Radu
Dansand pe Marte si alte povestiri fantastice – A doua antologie Atelierkult
Manual de scriere creativa – Nina Munteanu
Revista de povestiri – Nr 8/ Noiembrie 2012
Pisici din Bucuresti – Silvia Colfescu
500 cele mai importante marci ale lumii – Tory Czartowski (ma rog, este a lui Delta)

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , , ,

7 thoughts on “Gaudeamus 2012

 1. Moshu

  Ohoho, dar ai luat ceva.

  Noi am dat un tur extrem de repede, îmi pierd imediat răbdarea când e aglomerație cruntă și când e o ofertă atât de mare. Am luat ce ne-a stârnit interesul pe moment, Simona o carte despre culori, eu ultima de Lucian Boia (de care știam dinainte) și o cărticică despre Bulgaria, care are inclusiv și rețete ce vor fi cât mai curând încercate 😀 Yummm!

  Am văzut și almanahul Anticipația, de care eram așa fericit acum câteva luni, când am auzit că va fi relansat. L-am răsfoit câteva momente și nu l-am luat, nu știu de ce. Cred că m-a frapat un pic aspectul glossy, eu îl aveam în inimă în formatul de acum douăzeci de ani, care a ajuns ultrajerpelit după atâta citit. Știu că nu aveau cum să îl scoată la fel, dar nu mi-a venit deocamdată să îl iau. Se va întâmpla însă vreodată.

 2. Ihrielle Post author

  Am cumpărat atâtea pentru că ştiam exact ce vreau să iau, altfel aş fi plecat de-acolo cu mâna goală şi un car de draci (ca de obicei, adică).
  Pe la Nemiră am trecut dar n-am avut chef să mă mai uit la nimic – nici măcar Anticipaţia – din motive de buget. Oricum, nu mi-a trecut supărarea pe care mi-au făcut-o cu traducerea de la A Game of Trones 🙂

 3. ggl

  De când O. lucrează la editură, mă trezesc cu tot felul de cărţi prin casă. Inclusiv o carte cu prinţese (fără poze!) pe care acum trebuie s-o facem cadou unui copil. Cum prietenii noştri au copii prea mici ca să citească, e destul de greu.

  Eu doar o carte de Vişniec mi-am mai cumpărat, Sindromul de panică în oraşul Luminilor, iar azi o să-mi cumpere V. ceva carte de Serghei Dovlatov care m-a anunţat ieri că e la 5 lei. Dovlatov rules. Nu e moralizator ca şi Tolstoi, ci ia tot absurdul sistemului în glumă – exact atitudinea de care are nevoie un cetăţean al Uniunii Sovietice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php