Google is Love. Endless

Până să îmi iau în mâini viața de blogger credeam că această îndeletnicire este una îndeobște plictisitoare pentru o mâță așa de activă ca mine: sa scrii vrute și nevrute pe care sa nu le citească nimeni, să moderezi comentarii, să răspunzi la ele, să consulti statistici și să vezi cine a mai intrat, de ce și cum a ajuns acolo. O prostie, ce mai! Stop! Am zis “cum a ajuns acolo”. Asta este de fapt cea mai dulce bomboană de pe coliva unui blog:

sunt trist, dezamagit Și ai venit pe la noi… la consiliere care va să zică.

ce inseamna cand visezi biserica si ca alergi in biserica Dacă este catolică, înseamnă că ești un atlet la 100 de metri garduri. Daca nu, întră pe alt blog.

status…te-am vazut intamplator… so, it’s complicated, huh?

legile lu murphy daca bagi in chiuveta suna telefonul Dacă bagi în priză, suna clopotul?

cine este mai destept? femeia sau barbatu? Pisica 😀

semnificatia expresiei ţâţă de mâţa Exemplificată prin poze cu mine fără sutien? Perversule!

ruga la mata. Ne întoarcem în matriarhat? Atunci la venerația pisicii? La ușa cortului? (mare pehlivan ăla cu diacriticele și semnele de punctuație și de ortografie)

de ce pisca apa la robinet la o casa la curte De logică.

cel mai inteligent blog Mulțumesc! (îmi seamană :D)

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


19 thoughts on “Google is Love. Endless

 1. child

  draga kirb, la mine pe blog, un utilizator din clujnapoca e in cautare de “jocuri cu secse”. trecand peste grafie, sunt in ceatza. secsele cui? jocuri? credeam ca e o treaba serioasa 😀

 2. andreea_none

  Doamna mea (adica Ihriel) noi aici scriem despre pisici porno, si nu topless:P si ca sa continui in aceeasi nota, asta apropo de “pupic pe botic, pisico”, trebuie sa recunosti originalitatea acestei minanate expresii, da?:))

 3. Ihriel

  Dragele mele Andreea si Ana, cum ar fi bilete la Avatar si telefoane mobile? 😀

  Abia acum m-am prins: “Pupic pe botic, pisico” este un fel de “Hello Kitty”. Nu?

 4. Alex

  hehe, asta imi aduce aminte de niste tricouri pe care le-am vazut pe nush’ ce site cu matza de la Hello Kitty si inscriptionate “Salut Pisi”. Pacat ca erau clar pentru femei, trebuia facute pentru masculi (in caz ca era vreunu’ crazy enough pentru emblema Hello Kitty :D)

 5. andreea_none

  Mi-o imaginez pe a ta pisica cu un tricou din ala a la pisica de pitzi pe care sa scrie “pupic pe botic pisica” e e? cum ar fi?:)

 6. Ihriel

  Alex, tie ti s-ar potrivi de minune un astfel de tricou (ai fi foarte trv si nici nu te-ai mai plictisi la concerte:P).

  Andreea, de ce pisica si nu stapana? Ihriel nu poate fi pitzi? 😀

 7. andreea_none

  AAAAA dar nu ai fi o pitzi adevarata, nu stii “fata mea” ultimele tendinte? Ochelarii aia enormi de pe vremea bunicii:)) deci nu ai intra in categoria asta:P ma gandesc la o melodie acum care yti s-ar potrivi dar inca nu am ajuns la nici o concluzie, revin ai incolo daca e cazul

 8. andreea_none

  pai nu trebuie sa fie pitzi in videoclip, trebuie sa fie melodia cumva:D nu de pitzi neaparat, dar o melodie mai stupida asa pe care sa te poti scalambai in toate felurile:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php