Google, My Love III

interpretarea viselor ce înseamnă dacă visezi că umbli în rahat Înseamnă că ai o obsesie scatologică. Poate voiai sa zici halat, totuşi?

somn cu ochii deschişi Poate doar dacă eşti iepure…

exemple de cerere de a pleca în concediu Însăşi plecarea în concediu este un exemplu (prost!) pentru un angajat eficient. Aşa că lăsaţi prostiile şi munciţi!

dacă visezi cu ochii deschişi visele se îndeplinesc? Ce naivă eşti! Numai o fătuca aşa profundă ca tine îşi poate pune asemenea întrebări încuietoare. Fatăh, nu ştiai că visele devin realitate numai dacă visezi cu ochii închişi?

păduchi în cap am visat În sfârşit am confirmarea că te-au ajuns blestemele mele… în plan oniric.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php