Hopa-Mitică

Azi-dimineaţă, în timp ce mă spălam pe dinţi, mi-am adus aminte de Hopa-Mitică, jucărie pe care am pus mâna o singură dată, cât pentru a mă lămuri cum funcţionează şi a mă asigura că nu o voi mai atinge în veci.
Se vede treaba că încă de mică mi-a displăcut ideea de a te pune mai întâi în cap, pentru ca la urmă să te baţi cu pumnul în piept că totuşi ai ajuns cu picioarele pe pământ…

Hopa-Mitică  – vai de cap unde nu-s picioare!

 

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


6 thoughts on “Hopa-Mitică

 1. arici pogonescu

  hmmm … curios dar si eu am amintiri despre gaselnita asta . eu nu am inteles niciodata de ce Mitica ? de ce nu Gheorghe ori Vasile ori Rebeca ori oricum altfel ? de ce tocmai Mitica ?

 2. arici pogonescu

  aha , imi convine explicatia ta . mie imi era teama ca suntem un neam de Mitici , dar asa … daca-i vorba doar despre vreun Mitica mai zdruncinat … suna mai convenabil :))

 3. toscănița

  hopa-mitică?ce dor mi-era de el,mult a trecut de când nu am mai auzit pe cineva vorbind de el 🙂 chiar,de ce ți-a venit în minte taman când te spălai pe dințuci? 😀

 4. Ihrielle Post author

  Ana, Toscanita, asa-mi amintesc eu tot felul de chestii cand ma spal pe dinti. Probabil ca frecatul cu peria imi stimuleaza memoria :))

  AP, poate chiar era un mitic cel care a inventat Hopa-Mitica. Si-l chema Mitica si era cam “zdruncinat” 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php