Sortiment de îngheţată

Un coleg o roagă pe o colegă să-i cumpere o îngheţată de la magazin.
– Ce fel de îngheţată? îl întreabă aceasta.
– Big Milf cu fructe de pădure.

Probabil se referea la asta.

P.S.: De faptm voiam să vă anunţ că şi-a revenit laptopul. Musai trebuie sărbătorit evenimentul cu nişte socată (nu degeaba au stat unul lângă altul la uscat – laptop şi borcan de 15L plin cu flori de soc şi lămâi) 😀

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , , ,

22 thoughts on “Sortiment de îngheţată

 1. arici pogonescu

  salutari laptopului … cat despre socata … eu mai am de asteptat pentru ca abia l-am pus la preparat 🙂 … cat despre milfa cea mare… are de tras colegul :))

 2. Ihrielle Post author

  AP, si noi mai avem de asteptat pentru ca, fiind cam racoare in ultimele zile, socata a fermentat insuficient. Tu folosesti droojdie sau boabe de orez/de struguri?

 3. Ihrielle Post author

  Ciobane, de biscuitii MUC ce zici? :))
  Multumesc de urare, te pomenesti ca oi fi si tu din tagmacelor ce s-au rugat pentru insanatosirea lui 😛

 4. arici pogonescu

  nu pun pentru fermentare nimic ( nu prea imi place fermentat ) .. apa, zahar, flori de soc si lamaie … iar daca-l tin 2-3 zile mai mult decat trebuie chiar fermenteaza un pic …

 5. Moshu

  Lângă delicatesele mai sus enumerate (înghețată Big Milf, biscuiți MUC etc) poate sta la loc de cinste specialitatea de foetaj a cărei fotografie în galantar a făcut turul internetului ani de zile și încă poate fi găsită pe Google: “fantezie cu rahat” 😀

 6. Ihrielle Post author

  Moshu, acum ceva vreme, dat fiind ca scrisesem un articol intitulat “fantezie cu rahat”, blogul meu obtinea multe vizite zilnice prin cautarea acestor cuvinte. Asa ca am o mare afinitate pentru specialitatea respectiva :))

 7. Ihrielle Post author

  Arici, in cat timp “se face” daca nu-i pui nimic? Sau care-i perioada in care o lasi tu la fermentat.
  La mine dupa 8 zile a inceput sa dea semne ca s-ar afla socata pe drumul cel bun (stomacul meu). Mi se pare un pic cam mult, mai ales ca am adaugat si adjuvanti (orez+stafide)

 8. arici pogonescu

  paiii socata e gata iarna in maxim o saptamana iar vara in cateva zile ( cel mult 5 ) … data viitoare voi face de catina, is curios sa vad ce iese :))

 9. arici pogonescu

  sa pui cam 250-300 de grame de catina si 1/3 din cantitate o spargi restul o pui intreaga … si doar 1-2 lamai . si sa-l bei un pic mai rece

 10. Ihrielle Post author

  Arici, eu nu inteleg ce pisici are socata mea. Este prima data cand fac si poate ca de asta nu sunt multumita de gustul pe care-l are. Altii care au mai facut si baut pana acum, gustand din ea au zis ca mai trebuie lasata. Acum care o fi adevarul, nu am de unde sti.
  Poate sa am mai mult succes cu bautura de catina 😀 Catinata ii spune?

 11. arici pogonescu

  ii spune cum vrei tu :)) … iar socata nu stiu ce poate avea , ii trebuie caldura dar e deajuns cea a camerei , nu in soare si nici la intuneric …si mai ales ii trebuie rabdare 🙂 … ia-o incet ca o sa iasa .. o sa vezi 🙂

 12. Ihrielle Post author

  Pai deja am transferat-o in sticle 🙂 Ce pot sa spun e ca are un gust usor acru-dubios (asemanator cu borsul oarecum). I-am mai pus un pic de zahar/miere si parca e mai ok. Dar tot nu cred ca asta ar trebui sa-i fi gustul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php