Kirb este vALLuntar

Aglomeraţie mare de cărţi necitite pe lista de aşteptare: trei împrumutate, opt cumpărate recent şi una primită cadou. În total 12 – dintre care trei în diferite stadii de lectură – fără să le mai pun la socoteală pe cele pe care le-aş putea pirata de pe net. Astăzi am mai primit încă două de la Editura All, cu ocazia celei de-a doua ediţie a campaniei vALLuntar

Este vorba despre Fiul Arhanghelului Mihail, un roman istoric scris de Allan Massie, şi La marginea lumii, o mărturie a aventurilor adevărate pe care Astrid Wendlandt le-a trăit în nordul Siberian.

Cu aceste cărţi se laudă Kirb că le va citi şi recenza până pe 23 martie, pentru ca voi să vă daţi cu părerea şi să ajutaţi astfel la plantarea un copac. Frumos, nu?

Vă invităm să vă înarmaţi cu comentarii 🙂

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

4 thoughts on “Kirb este vALLuntar

  1. ggl

    Eu acum citesc Regele alb (A fehér király) de Dragomán György. E foarte faină, ţi-o recomand. N-am citit români care să scrie în felul acela, cu inocenţa unui copil de 13 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php