La ce-i bun Sudoku

Să te încui timp 10 minute în budă, jucând Sudoku pe telefonul mobil, este, în fond, una dintre cele mai eficiente metode de a evita întâlnirea cu o persoană nesuferită.

 

Iar dacă la finalul perioadei de falsă meditaţie, intrusul se află în acelaşi loc, eventual aşteptându-te, nu uita să simulezi o deranjare de altă natură decât psihologică şi fă de urgenţă cale întoarsă pentru încă un Sudoku. De astă dată alege modul hard.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


10 thoughts on “La ce-i bun Sudoku

  1. Ihrielle Post author

    In cazul asta, prefer sa ma confrunt cu ceea ce conteaza: probleme de logica, administratori de bloc, ziua de maine 🙂 Sunt adepta solutiilor simple (pentru mine), chiar daca acestea par a cere mai multa energie decat cele acceptate pe scara conventionala.

  2. CarachAngren

    Ihrielle, a fost doar o zi. Precum cometa Halley, ori poate mai des, revine si persoana cu pricina. Poate ca la urmatoarea bantuire ai deveni chiar curioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php