Profil de meloman

Tocmai am aflat de o aplicaţie last.fm ce calculează profilul de meloman, mai exact, vârsta şi sexul utilizatorilor în funcţie de muzica pe care o ascultă. Prin intermediul unui grafic de tip scatter poţi să vezi cât de feminine sau masculine îţi sunt preferinţele muzicale şi în ce categorie de vârstă se încadrează, per total şi în funcţie de fiecare artist ascultat. Mai mult chiar, poţi să faci comparaţii cu prietenii tăi, să-ţi salvezi graficul în format .pdf saţi-l imprimi.

Eu m-am rezumat la prima parte, după cum se vede în continuare (destul de bărbată şi încă tinerică):

 

Sunt curioasă ce au de arătat: Ana, Alex şi Domnul Delta (singurii despre care ştiu că au cont pe last.fm), dar şi ceilalţi care au şi nu spun.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php