Legile lui Murphy aplicabile în condiţii de temperaturi scăzute

Dacă vei pune bocancii în chiuvetă cu gândul de a-i spăla pe talpă mai târziu, atunci cu siguranţă cel puţin unul dintre aceştia se află cu partea superioară sub ţeava de apă, iar robinetul nu este bine strâns.

Indiferent ce ai intreba o persoană în vârstă, singura informaţie pertinentă pe care o vei primi este că aceasta nu aude bine.

Când condiţiile de mediu te împiedică să consumi o cană de vin fiert, descoperi pe ambalajul ceaiului pe care îl bei, următorul mesaj: “lasă-te sedus de deliciul unei căni de vin fiert aromate cu un pliculeţ de Ceai de Iarnă”.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


2 thoughts on “Legile lui Murphy aplicabile în condiţii de temperaturi scăzute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php