Ligheanul posedat

Mi-ar fi plăcut să scriu despre o tură pe munte, o baie în mare, o excursie pe cămilă  sau măcar despre un mic greţos mâncat la marginea pădurii. Vacanţa asta n-a fost să fie; În schimb vă pot face un jurnal complet despre ce cărţi am citit (la mine în casă, George RR Martin este iar în vogă) şi ce răhăţişuri am mai croşetat. Despre ce bine am dormit şi câte kilograme de pepene roşu au luat drumul gătului zilnic. Despre ce ştiu să facă pisicile mele, de se distrează mai bine ca mine.

O să rămân la partea cu pisicile. Cats have more fun. Mai ales când sunt posedate de draci cu nume caraghioase: (Miau) Mioja, (Miau) Miarys şi (Sătănilă) Kirb.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , , , ,

5 thoughts on “Ligheanul posedat

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php