Lucruri faine găsite în cărți I

Cel mai puternic motiv pentru care îmi place să citesc cărți împrumutate (în afară, poate, de acela că nu-mi mai încarc rafturile cu scrieri care s-ar putea să nu-mi placă) este că, din când în când, găsesc printre paginile deja răsfoite de altcineva câte o surpriză. Și aici nu mă refer la vreo comoară ascunsă de proprietarul volumului, ci la o trebușoară de genul celei de mai jos.

 

Remedii-de-cititor4 Imodium
5-6 Furazolidon
Prednison
Ceai de mentă

Listă găsită în volumul Fata dispărută, împrumutat de la Bookster.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


2 thoughts on “Lucruri faine găsite în cărți I

  1. Vienela

    Se apropia un Craciun greu, cu prea putini bani pentru cumparaturi. Stiind ca nu vom pleca nicaieri si nici masa nu va fi prea imbelsugata, mi-am facut provizii de la biblioteca. Una dintre carti mi-a adus cadou un plic plin cu bonuri de masa. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php