Mâţa din tomberonul 5 – episod special

Ar fi trebuit să fi scris despre asta încă de acum o săptămână, însă în calitate de proaspăt îndrăgos îmbogăţită (cu moşie proprie, ce-mi poartă numele), am cam uitat de cei dragi şi de grija pe care aceştia o poartă treburilor mele (sunt bine, merci). Ca scuză suplimentară trebuie să amintesc şi de manifestările organizate pe şantierul arheologic din subdiviziunea locativă Baia.

Periplul moscovit s-a încheiat într-un mod mai mult decât satisfăcător, fapt care, dacă aş putea face abstracţie de praful din casă, m-ar putea transforma în sfârşit într-o pisică fericită, mândră de rădăcinile sale. În cursul căutărilor sale, Ihrielle s-a întâlnit cu o rudă de-a mea, preaînţeleptul Timot, care i-a confirmat originea-mi nobilă şi distincţia caracterului.

Ihrielle & pisica Timot

Alt drac de pisică, din rasa Albastru de Rusia 😀

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


12 thoughts on “Mâţa din tomberonul 5 – episod special

  1. Ihrielle & Kirb.zât

    Atunci avem amintiri compementare. Mai frumos aşa…

    Mulţumim de urări. Să fie cu noroc şi trainicie. Că dacă-i aşa, facem şi prăjiturele să ne lăudăm cu ele ne tratăm musafirii 🙂

  2. Ihrielle & Kirb.zât

    Crezi că cea din poză este altfel?
    Acum că începe să mi se confirme ipoteza că Albastrele sunt afurisite, încep să mă mir cum de nu s-a gândit nimeni să le lipească o plăcuţă cu “Atenţie, drac!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php