Mâţa din tomberonul 5 (nr.18, ianuarie 2011)

Dragi mâțari,

Mult a mai trecut de când nu ne-am mai săgetat în comentarii. De aceea mă întreb cu oarecare întristare dacă ați petrecut cu bine astă-noapte, dacă ați mâncat pe săturate și ați băut din toate. Nici de ale voastre lighioane n-am uitat; așadar, dumnealor cum s-au distrat?
Pe noi (mă rog, pe mine mai puțin) anul ne-a găsit într-o casă cu doi motani. Cum aceștia s-au dovedit a fi doi amfitrioni desăvârșiți, consider cinsit față de ei să vi-i recomand și vouă – Musifloc și Ștuț.


Musifloc

De mutra lui Ștuț vă rugăm să nu râdeți. A fost găsit plin de sânge și noroi, mai mult mort decât viu, cu mandibula făcută praf, după ce primise o lovitură în omoplat și față. Dar, spre deosebire de multe alte animale maltratate de diverși imbecili, el a avut noroc: medicul care l-a operat a făcut minuni, iar la scurt timp a fost adoptat de niște oameni extraordinari – părinții lui Musifloc.


Ștuț

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


6 thoughts on “Mâţa din tomberonul 5 (nr.18, ianuarie 2011)

  1. ggl

    Mda. După ce am citit asta, am visat cu o pisică mecanică. Dar nu mai ţin minte exact ce. Acum văd că există o carte cu numele ăsta. Azi am citit un anunţ legat de o pisică pierdută.

  2. Ihrielle

    In noaptea in care am aflat de Ştuţ, la pachet cu alte povesti despre pisici schingiuite provenind din aceeasi zona geografica, nu am putut dormi. Ba mai mult chiar, in noaptea urmatoare am vizat pisici cu cozile taiate (si vreo doua cu matele scoase).
    Ieri am recunoscut-o pe una dintre pisicile cu coada taiata. Era in fata blocului, cu burta grasuna (probabil o sa fete curand) si se freca de treptele scarii mieunand.

    Hmmm. Exista o carte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php