Mâţa din tomberonul 5: Număr special pentru o mâță de apartament

Dragi mâţari,

Uşor, uşor încep să văd şi eu ce pisici se caţără pe mesele voastre, plimbându-se nestingherite printre solniţe şi piperniţe. Așa i-a venit rândul lui Igor să fie privit cu admirație, ca un adevărat talentat motan transilvan ce se înghemotocește în casa lui ggl.

© Gelu Lupaș

Despre Igor mai știm următoarele: „8 ani, Brașov, din familie de pisici negre, mâncare nothing out of the ordinary supermarket cat food. Nu mănâncă altceva. Deși mai are tentative să guste porumb, să-și bage nasul prin oale și căni și să lingă uleiul de măsline din tigăi, exasperându-și bipedul”. Și, bineînțeles, o poveste minunată, cum nu cred să mai fi avut vreo mâță până acum.

Părerea mea, ca să îl mai liniștesc un pic pe „bipedul” lui Igor, este că o mâță care are acces nemijlocit la bucătărie este a priori fericită. Când te gândești că eu trebuie să lupt pentru asemenea răsfăț…

Notă: Dragi cititori, dacă aveţi la îndemână o pisică pretabilă paginii din umilul nostru MÂŢOID, nu uitaţi să-i faceţi o poză (fie şi cu forţa), să-i aflaţi detaliile biografice şi apoi să-mi daţi de ştire.

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , , , ,

6 thoughts on “Mâţa din tomberonul 5: Număr special pentru o mâță de apartament

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php