Mâţa din tomberonul 5: Număr special pentru două mâțe

Recunosc că am luat o scurtă pauză pe nepusă masă, dar am o scuză bună. Pe lângă asta, am fost ocupată și cu strânsul materialelor pentru Mâțoid, așa că de acum încolo vom avea numai invitați unul și unul.

…Adică doi pentru astăzi. Două mâțe ex-tomberoneze, ce au fost adoptate, hrănite și dădăcite de Doulfe.

Numele sunt Mâța 1 (cea pătată) și Mâța 2 (cel negru). Amândouă răspund la “Mâța”. Mâța 1 miaună numai când vrea să fie mângâiată/scarpinată, mâța 2 nu miaună niciodată, dar toarce și când mănâncă”.

Mâța 1 a fost găsită în șanț

Mâța 2 a fost găsită în tomberon… Mâțe de cartier adică.”
E un an diferență între ele (2 ani cel negru si 3 ani cea pătată). La început mâța mare a facut foarte urât când am adus motanul. S-a obisnuit până la urmă” și, unindu-și forțele cu cel tânăr, participă la concursuri mâțești cu premii în mâncare și nisip. Le puteți ajuta și voi cu un vot pe zi, dând click pe poza de mai jos:

magicat badge

Notă: Dragi cititori, dacă aveţi la îndemână o pisică pretabilă paginii din umilul nostru MÂŢOID, nu uitaţi să-i faceţi o poză (fie şi cu forţa), să-i aflaţi detaliile biografice şi apoi să-mi daţi de ştire.

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


6 thoughts on “Mâţa din tomberonul 5: Număr special pentru două mâțe

  1. Ihrielle

    ggl: Eu cred ca Mâţa1 a primit cadou bradul şi acum îl păzeşte. Iar Mâţa2 tocmai închisese fereastra cu feisbucul pisicesc 😛

    Cami, la câte sacrificii ai făcut şi faci pentru a avea o pisicăm nici nu pot crede altfel 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php