Mărgele Kirb, magazin mâţo-bijuteresc

Misterioasa colecţie a Kirbului despre care se vorbea la concurs este gata! Şi gata să vi se dezvăluie. De aceea inaugurăm chiar azi Mărgele Kirb, micul magazin cu bijuterii făcute de noi. 

Ne-a luat ceva vreme să punem lucrurile la punct şi virgulă: să lustruim mergeluşele, să plimbăm bile colorate pe parchet, să ne băgăm cozile prin css-uri şi să tocmim şapte modele să ne pozeze. Nu este chiar totul gata, a mai rămas câte un fir de praf răzleţ  pe ici-pe colo, ba chiar în zăpăceala pregătirilor, câteva bijuterii au scăpat nepozate.

Dar în rest avem cam din toate: coliere colorate, brăţări îmbrăţişate, cercei-cârcei, iar cât de curând ne vom mândri cu broşe din brioşe şi inele de iele. Avem chiar şi plăcută companie felină, cu magie şi poveşti.

Bineînţeles, totul se desfăşoară sub control, mai precis, sub “paza severă a şapte pisici”:

Vă aşteptăm să treceţi pe la magazin şi, de mai aveţi timp, să vă întoarceţi pe-aici pentru a ne spune cum a fost sau cum v-ar fi plăcut să fie.
Iar dacă nu vă sfiiţi să hrăniţi în mod indirect Kirbul, vă rog să o faceţi într-un mod discret, folosind modulul de înregistrare de pe Mărgele Kirb.

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


16 thoughts on “Mărgele Kirb, magazin mâţo-bijuteresc

 1. Pingback: Midian » shameless promo

 2. andreea_none

  Bravo! Foarte dragut arata site-ul, si apropo, am facut furori cu cercelusii facuti de tine! Pupici multi si la cat mai multe vanzari!

 3. ggl

  Deci ţi-am dat mail acum o săptămână şi se întoarce înapoi. Azi a venit al treilea bounce. Dacă tot ţi-ai făcut biznis cu cerceluşi şi mărgeluţe zi-i la Delta să-ţi pună mailul pe Google Apps sau ceva. Eu am mutat până acum mailul la câteva zeci de domenii acolo, cele mai multe de la diverse firme şi n-am avut absolut nicio problemă. Poţi face vreo 50 de conturi cu 7 giga căsuţă poştală fiecare, pop3, imap, docs, talk, pana mea. For free. What more could you want? De nu vă descurcaţi vă ajut io, da nu-i rocket science, numa trebe făcut contul pe site, schimbat MX-urile în DNS şi pus nişte aliasuri la servicii ca să le accesezi mai lejer.

 4. Delta

  N-as renunta la serverul MX local pentru nimic in lume, adica nici pentru cele 50 de conturi de 7 giga si mai stiu eu ce alte lucruri incantatoare. Tin destul de mult la ideea de privacy, iar acest cuvant nu-i sinonim cu Google.
  Revenind la problema ta cu email-ul, spune-mi te rog despre ce este vorba mai exact. Ai trimis un mail catre o adresa @kirb.ro de pe un mail powered by Google si ti s-a intors? MX-ul domeniului kirb.ro a fost schimbat acum cateva zile si din cate stiu eu merge OK.

 5. ggl

  Da, de trei ori, ca-n poveşti.

  kirb.ro mail is handled by 10 mail.kirb.ro.
  mail.kirb.ro has address 94.177.12.88
  TTL=43168 la ultimul raspuns.

  Asta de la mine, gmail nu stiu ce naiba rezolvă şi de unde. Nu ai nicio rezervă la MX. Dacă pică, bouncy bouncy.

  Dar daca încerc să mă leg la ăla pe 25, time out. În schimb pe alte servicii la care n-ar trebui să mă leg în mod normal, merge prefect.

  Uite care e baiul: 25/tcp filtered smtp
  Deci e orice altceva decât ok. Bănuiesc că nu i-au plăcut cuiva din amonte mailurile lui kirb. La ceva porci de câini respectiv :)

  PS: Veyi c[ [la cu 78.96 ]s io, nu te alarma

 6. ggl

  Amu-i deschis pe 25. Să fi uitat gnomu de firewall uşa încuiată? Din reţeaua ta locală poa să tot fie deschis, dar ce folos, dacă-l rup câinii pe poştaş?

  Nu-ţi pică ţie, da pică în amonte, ceea ce tu nu mai poţi controla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php