Mâţa din tomberonul 5 (nr.11, septembrie 2010)

Ca să-mi fie iertat păcatul de a nu fi adăugat la timp materialul cu Mâţa din tomberonul 5, astăzi vă prezint nu una ci cinci pisici.Mâţele au fost surprinse la Mangalia, într-o curte înverzită, aşa cum le şade bine unor copii supravegheaţi de mama lor. Ce-i drept, se aflau un pic cam departe de tomberon, însă vă asigur că nici acela nu era nelocuit.

Notă: Dragi cititori, dacă aveţi la îndemână o pisică pretabilă paginii din umilul nostru MÂŢOID, nu uitaţi să-i faceţi o poză (fie şi cu forţa), să-i aflaţi detaliile biografice şi să mi le trimiteţi pe adresa redacției, pe care nu v-o dau… încă. Mai bineapoi să-mi daţi de ştire.

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


4 thoughts on “Mâţa din tomberonul 5 (nr.11, septembrie 2010)

  1. Kirb.zât

    Nu ai vrea sĂ Ştii cÂţi cĂutĂtori de “mate grase/inghesuite” au ajuns la noi de-a lungul timpului. “Coana Mita Biciclista” ne mai lipsea 😛

    P.S. Dacă ar sta mita în tomberon românii ar păstra curăţenia străzilor, aruncând gunoiul la locul lui. Nicidecum nu i-ar lăsa pe alţii să-l strângă

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php