Mâţa din tomberonul 5 (nr.3, iunie 2010)

Presupunând că v-aţi săturat să vedeţi poze indecente cu mine, de acum înainte vă voi face cunoştinţă cu prietenii mei imaginari, pe care draga mea Ihrielle mi-i bagă pe gât sub formă de pixeli.  

Astăzi vă invit să-l admiraţi pe unul dintre potenţialii mei pretendenţi Tzuica, un moşneguţ simpatic (după cum reiese din poză):

Nume: Tzuca
Rasă: ceva descendent din neamul birmanezelor
Hobby-uri: joacă Macao şi Veceu ca nimeni altul. Explorator urban, se spune despre el că  în vechime a părăsit căldura căminului său pentru a se refugia în ghena blocului. Cu această ocazie şi-a dovedit capacitatea de auto-resurecţie, întorcându-se acasă a doua zi după ce a fost îngropat.

Notă: Dragi cititori, dacă aveţi la îndemână o pisică pretabilă paginii din umilul nostru MÂŢOID, nu uitaţi să-i faceţi o poză (fie şi cu forţa), să-i aflaţi detaliile biografice şi să mi le trimiteţi pe adresa redacției, pe care nu v-o dau… încă. Mai bine apoi să-mi daţi de ştire.

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


17 thoughts on “Mâţa din tomberonul 5 (nr.3, iunie 2010)

    1. Kirb.zat

      Pentru litiera veceu, se face o gramada din carti de joc, peste care se pun alte doua carti, dar in picioare, sprijinite una de cealalta. Jucatorii trebuie sa extraga cate o carte din gramada respectiva, avand grija sa nu darame constructia de deasupra (veceul). Sigur il stii cu alta denumire (scroafa cu purcei iti spune ceva?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php